School Revisited : SK Taman Koperasi Polis

Assalamualaikum......

Bertemu kita lagi dalam pengembaraan upin dan ipin musim ke-3....ayark!!!....haha..... tersasul lak tuan2 dan puan2.... Ampun ya....huhu..... Kepada pengunjung2 yang budiman, sori la pasal lame dah tak update blog ni... Seminggu 2 ni rase cam jadual penuh sangat dan didapati kami hampir2 atau sipi2 mengidap virus H1N1 (haha...wat saspen) tapi alhamdulillah rupenye kami hanya demam biase saje.....:)

Pada post kali ini rasenye kami akan sambung aksi pengembaraan kami ke sekolah2 di sekitar KL. Sebelum ini lebih kurang 20 buah skolah telah menerima perkhidmatan kami dan setiap minggu aktiviti pemeriksaan mata percuma ini akan terus diadakan di sekolah2 yang berkesempatan. Antara sekolah2 yang sempat kami jengah :

1. SK AU Keramat
2. SMK Taman Melati
3. SMK Sri Saujana
4. SMK Cochrane
5. SK Wangsa Maju Sek 1
6. SK Batu Muda
7. SMK Bandar Baru Sentul
8. SMK Bandar Baru Sri Petaling
9. SK Taman Sri Rampai
10. SMK Taman Setapak Indah
11. SK Sungai Besi
12. SM Teknik Setapak
13. SMK Wangsa Jaya
14. SMK Wangsa Melawati
15. SM Sains Selangor
16. SMK Bandar Tun Razak
17. SMK Cheras
18. SK Sri Nilam
19. SMK Wangsa Maju Zon R2
20. SM Teknik ERT Setapak
21. SK Jalan Padang Tembak (2)
22. SK Jalan Ayer Panas




Oleh kerana kesibukan dengan pelbagai program, kami tidaklah sempat memaparkan gambar2 serta ulasan aktiviti2 di setiap skolah...huhu... Dalam post kali ini... kami ingin menyajikan gambar2 program kami di SK Taman Koperasi Polis yang berlangsung pada 22 dan 23 Oktober yg lepas.

SK Taman Koperasi Polis
Taman Koperasi Polis Fasa 2, Batu Caves
Kuala Lumpur, 68100

03-61871880



SK Taman Koperasi Polis ini terletak di dalam Taman Koperasi Polis Fasa 2 yg terletak berhampiran dengan Kolej UNIKOP. Kawasan penduduk yang berhampiran seperti PPR Batu Muda, Kem Batu, Ampat Tin dan Taman Pinggiran Batu Caves terletak berdekatan dengan Taman Koperasi Polis. Dengan jumlah pelajar menghampiri 1000 orang, sekolah ini juga menempatkan pusat pembelajaran untuk golongan pelajar kurang upaya (PKPP).



Gambar2 Aktiviti


Pelajar2 sibuk memilih bingkai yang 'matching'



Crew2 bergambar bersama sebelum aktiviti, kelihatan di situ saudara aswanism...huhu



Panorama bangunan SK Taman Koperasi Polis



Pemeriksaan mata secara komprehensif sedang dijalankan



Pn Lily sedang berposing bersama anak2 1 Malaysia...ahaks...



Syok woo... Macam2 ragam budak2 skolah ni.... Macam2 kes ade.... Ade yg malu nak pakai spek, Ade yang nak pakai spek sangat sampai nak baca huruf kat carta snellen pun buat2 merangkak. Padahal nampak je sebenarnya...hehe... Ape2 pun kitorang memang enjoy buat program2 macam ni....

Okey la geng... Sampai disini sahaja post kali ni.... Nantikan post2 n artikel2 yg lebih mencengkam dari kami di masa akan datang.... Ape2 pertanyaan sila email atau terus je call kepada :

aurora.avc@gmail.com

019 2798797 (Azwan [aswanism])
019 7540981 (Masdi [Eagle'sEyes])


adios....


'YOUR EYES COMPANION'

5 Comments
Disqus
Fb Comments
Comments :

5 comments:

  1. Anonymous3:48 PM

    masdi..lain kali masukkan gambar kak lily yg cun skit..asyik2 gambar yg comot jer..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  2. ok kak...esok pakai mekap cun2..ahaks...

    ReplyDelete
  3. Anonymous9:46 PM

    saya ilah murid sekolah tu dulu haahaha best cikgu shimma ade lagi x ?

    ReplyDelete
  4. Anonymous8:33 PM

    saya murid sekolah menengah kebangsaan padang tembak....aritu saya ade buat cermin mata...(sebenarnye dpat free)...saye da tgu 2 minggu...utk mendapatkan cermin mata tu...aritu kate 1 minggu dah siap tapi skang x siap2 lgi kew...??????

    ReplyDelete
  5. saudara tanpa nama 04:33

    harap bersabar.... cermin mata anda akan dihantar ke sekolah setelah siap proses dokumentasi...:)

    ReplyDelete

Blog-Blog Lain Yang Menarik